Töltés

Művészet

WOOD ART DESIGN

Arra törekszünk, hogy a művészi ötleteket, kreativitásunkat beillesszük munkánkba. Ha egy termékünk az otthonába kerül, illetve nap mint nap együtt él vele, úgy érezzük felelősséggel tartozunk!

Ezért is szeretünk többet nyújtani, legyen szó akár a színek, formák, vagy anyagok egymás mellé helyezésében! Bármi is legyen az törekszünk bútoraink művészi szintre emelésére, ami valóban különlegeset eredményezhet!

kollekciók

Rólunk

Vállalkozásomat több cél ihlette, az egyik a fa iránti szenvedélyem , az ebből fakadó kreativitásom kiélése, megvalósítása, illetve a magyarországi lakberendezési tárgyak piacán maradandó értéket alkotni, és ezáltal eljutni önökhöz!

Az SB wood-art-design fő tevékenysége exkluzív lakberendezési tárgyak készítése. Termékeink maximális odafigyeléssel, tradicionális technológiával, kézzel, gondos szakértő kezek által készülnek. Büszkék vagyunk rá hogy a tervezéstől az elkészítésig mindent mi magunk végzünk, cél az eredetiség megőrzése! Munkáink sokszínűek olykor finom, pihentető eleganciát sugall, máskor merész, futurisztikus! Az eredetiségre való törekvésünk során munkánk tartalmazhat olyan anyagokat amely korlátozott mennyiségűek, vagy önmagában nagy kihívás elkészíteni! Hisszük, hogy ez növeli egyediségünket! Folyamatosan kísérletezünk, tanulunk, és haladunk előre!

Bútorok

Képeink folyamatos feltöltés alatt!

Részletek

Asztalok

Képeink folyamatos feltöltés alatt!

Részletek

Lámpák

Képeink folyamatos feltöltés alatt!

Részletek